+36 (20) 290 1230

Győr, ETO Park, II. emelet
Nagysándor József u. 31. , 9027 Hungary

©2020 by dr. Varga Alexandra. Proudly created with Wix.com

Edzéseink

Összeszedtük Neked a nálunk található edzések leírását, hogy ezzel is segítsük döntésedet és mihamarabb mozgásra bírjunk.

ABS

Az ABS (Active Body System) egy kardiós alapokkal rendelkező természetes mozgásformákra épített, teljes testet megdolgozó, nagy részt köredzés formájában összeállított erősítő jellegű edzés, amelyet mindig egy 10 perces nyújtás blokkal zárunk le.


Fő alapelvei a következők:

  1. Kardiós mozgások a magasszintű erő-állóképesség eléréséért

  2. A törzserősítés az erősítés fundamentuma.

  3. Sokoldalú izomerősítés: minden izmot minél több irányból a teljes mozgástartományban dolgoztassuk.

  4. Dinamikus végrehajtása: a gyakorlatok dinamikus végrehajtásával tudjuk a gyors izmokat stimulálni és a sportban oly sokat emlegetett robbanékonyságot fejleszteni.

  5. Mozgáskoordináció fejlesztése: „Harmonikus mozgás egyenlő tökéletes mozgáskoordináció.”

  6. Nyújtás az ABS-ben: „egy-egy izom minél hosszabb úton tudjon dolgozni, a mozgásban résztvevő ízület pedig biztosítsa ehhez a mozgásszabadságot!”


Óráink:

- Spártai

- Beginner

- Professional

CrossCore

"A CrossCore a függesztett erősítő eszközök új generációja, Magyarország új funkcionális eszköze. A CrossCore más hasonló eszközökkel szemben 180 °-os forgó, rotációs mozgásokat tesz lehetővé a központi csiga segítségével.  A csiga instabilizáló funkciót tölt be gyakorlat közben, így hatékonyabbá válik a zsírégetés és a haránt hasizom megerősítésére is sokkal több opciót ad. Saját testsúlyunkkal dolgozunk, a gyakorlatok nehézségi fokát testünk dőlésszögével állíthatjuk."


Forrás: Kiss László Megvalósíthatósági tanulmány 2014

Óráink:

- Early Morning

- Classic

- Beginner

- Professional

Stretching, nyújtás

Heti két alkalommal biztosítunk lehetőséget speciális nyújtásra egy-egy órás keretben, ahol a berozsdásodott ízületeket kimozgatjuk, a berövidült izmokat finoman, fokozatosan megnyújtjuk és ezáltal a test teljesítőképességét jelentősen megnöveljük. A boka mozgásterjedelmét javítva, a vádlit, achillest megnyújtva a combhajlító és feszítő berövidülését feloldva a piriformist kiszabadítva az ágyéki mobilitást biztosítva olyan érzést adunk, mintha új lábai lennének. A gerincoszlop hajlékonyságát és rotációját is szép lassan fokozatosan növeljük és közben Pilates alapon erősítjük is. A vállak és nyak átmozgatása, a mozgáshatárok növelése felszabadító érzést eredményez. Ezen edzés után úgy fogja érezni magát, mintha 10 cm-rel a föld fölött tudna járni, súlytalanul.

Box

A harc a minden napok nélkülözhetetlen része. A kérdés már csak az, hogy mindezt otthon a négy fal között, a munkahelyen vagy egy edzésen szeretnénk-e kiélni?

Az ökölvívás határozott és önbizalommal teli jellemet nevel, de alázatot és szorgalmat igényel. Nem csupán fizikai megterhelésnek leszünk kitéve, de olyan lelki csatákat is megvívhatunk, amelyek mindig is hozzátartoztak a minden napjainkhoz.

Senior torna

Olyan gyakorlatok összeállítása a cél, amelyek kikönnyített formában, de a teljes mozgástartomány kihasználását célozzák meg. Az edzések intenzitása az életkorhoz igazodik, gyakorlatok száma személyre szabható. Figyelembe vesszük a sérülésekből és műtétekből fakadó korlátokat, de a lehetőségekhez képest hatékonyan növeljük a test állóképességét és izomtömegét az edzések során.

Aikido

Sportág, művészet, hagyomány? Derítsd ki Te!

Szükséged van egy sportágra, ahol legalább olyan fontos a hagyományok elsajátítása, mint a benne rejlő erőelemek megtanulása? Itt a helyed Aikido edzéseinken. Minden mozdulatban ott van a lehetőség, hogy megvédd magad, de ha elég nyitott vagy, képes leszel megérezni, hogy ez is egy olyan művészet, amely nem csupán a testedet, de a lelkedet is megedzi.

MMA

"Amennyire durva, annyira népszerű is az MMA. Kemény ütések, fájdalomtűrés és valódi, vérre menő küzdelmek jellemzik a Kevert Harcművészetek mérkőzéseit. Nincs rászámolás, kiütésig vagy feladásig harcolnak a felek."

Az edzés látogatása előzetes bejelentkezéshez kötött.

Keresd Kókai "Koko" Gábort telefonon a+36 (20) 479 3993-as számon.