Újranyitás a Yakuza Fitnessben

Frissítve: máj 17

#YakuzaFitness


📣 👉 #Nyitás #május4 #hétfő #kérlekolvasdvégig🔰 #YakuzaFitness #Restart #pleasereadit


Kedves Sportolóink, Edzőtársaink, Kedves Vendégeink!


📌 Alapos megfontolást követően elérkezett az idő, hogy az új életviszonyokhoz igazodva újra edzésekkel töltsük meg termeinket. 👉

🙏 Továbbra is hiszünk abban, hogy az egészség egy olyan befektetés, amelyről folyamatosan gondoskodni kell, így úgy döntöttünk, hogy 📢 📭 a Yakuza Fitness május 4-től újra megnyitja kapuit vendégei előtt. Edzéseinkre a képen látható Órarendben kiírt időpontokban tudtok jönni. Kérünk Titeket, hogy ezentúl is figyeljünk egymásra, így edzéseinkre legyetek kedvesek elhozni magatokkal

  1. Váltócipőt

  2. Saját törölközőt

  3. Saját innivalót.

  4. Továbbá akinek van, az saját edzőkesztyűjét

  5. és a Yakuzás belépőkártyát 😉

Amit biztosítunk számotokra: Az edzéseken az egymástól való biztonságos távolságot, melyet termeink befogadóképessége is lehetővé tesz. Napi többszöri fertőtlenítést.

📆 Ez fog történni a bérletekkel: Március hónappal kezdődően a lejárt bérleteket ingyenesen meghosszabbítjuk. 🏷 A havi korlátlan és az évi korlátlan bérleteket a zárás után megmaradt napokkal visszatöltjük.

A Kormány korábbi döntéseivel összhangban edzőtermünk nyitva tartása nem ütközik jogszabályba, ezért kérünk Titeket, hogy Mindenki saját belátása és helyzete alapján hozza meg döntését, hogy szeretne-e edzeni.

Sportbaráti üdvözlettel Yakuza Fitness


Aktuális órarendünkért kattints: https://www.yakuzafitness.hu/post/aktu%C3%A1lis-%C3%B3rarend


Nem csak a koronavírusra tekintettel szeretnénk továbbra is bemutatni pár tudnivalót edzőtermünk látogatásával kapcsolatban.


Érintkezésmentes belépés:

1️⃣ Jelentkezz be előre a www.optime.hu honlapon és akkor már csak a forgó villán kell keresztül menned. Amint a kapu oldalán lecsippantottad a kártyádat, a villa magától fog beengedni, ahhoz kézzel nem kell hozzáérni. A durva csípőmozdulatoktól óvakodjatok.

2️⃣ Ha a helyszínen szeretnél bejelentkezni, akkor előbb érintsd oda a kártyád a pulton kihelyezett érintőképernyőhöz, aztán haladj át a forgó villán.

3️⃣ Ha az érintőképernyő nem mutat számodra edzést, akkor Te magad érintsd oda a kártyád az ugyancsak a pulton elhelyezett leolvasóhoz, várd meg míg Kolléganőink feljelentkeztetnek egy órára és ezt követően menj át a forgó villán.Készpénz helyett fizess bátran bankkártyával vagy épp mobiltelefonnal. Ezzel is tovább csökkentheted az érintkezések számát.

Higiéniai szabályaink, melyek az edzések elengedhetetlen kellékeit is tartalmazzák:


1️⃣ Edzéseinken a váltócipő használata mindig kötelező, így kérjük ezt ebben az időszakban se mellőzzétek.🙏Ha korábban, - akár csak egyszer is - kültéren használtad, kérjük hozz helyette másikat vagy ha elhoztad, mosd le a talpát.

2️⃣ Ne felejtsétek otthon törölközőiteket sem! Terítsétek le a szőnyegre, amikor azt használjátok vagy töröljétek le használat előtt a sporteszközöket, amikor oda kerültök.

3️⃣ Ha legyengültnek érzitek magatokat vagy betegek vagytok, akkor hagyjátok ki az edzést.

4️⃣ Ne csak a mosdó használatakor, de ❗️ edzés, valamint kávézás előtt és után is alaposan mossatok kezet szappanos vízzel.

5️⃣ Ha köhögnötök vagy tüsszentenetek kell, akkor használjatok zsebkendőt vagy takarjátok el szátokat, orrotokat és utána mossatok kezet.


Bérlethosszabbítások:


497 megtekintés

+36 (20) 290-1230

9027 - Győr, Nagysándor József u. 31. ETO Park, II. emelet

©2020 by dr. Varga Alexandra Proudly created with Wix.com