Van Yakuzás kártyám, de hogyan jutok be?

Frissítve: ápr 21

Kezdjük az elején. Klubunk automata beléptetési rendszeren alapul, ahol amíg nem jelentkezel be egyik óránkra sem, addig mi sem tudunk beengedni.


Először vagy nálunk, még nincs kártyád? Akkor ugorj fel ehhez a kérdésünkhöz: "Nem voltam nálatok. Mitévő legyek?"


A bejelentkezésnek két módja van.


Tegyük fel, hogy van kártyád, de sosem veszel bérletet. Okés, akkor akkor vegyél egy napi jegyet és játszd le Te is az "Érintőképernyő - Forgó villa - Belépés" c. fejezetet miután kifizetted jegyedet, feltéve, ha a Kolléganő nem irányít egyből a forgó villához azzal, hogy "Már be is csekkoltalak, mehetsz egyből a forgó villához!".


Ha van érvényes bérleted, akkor így nézhetnek ki a folyamatok:


1. Érintőképernyő - Forgó villa - Belépés: a pulton elhelyezett érintőképernyő segítségével jelzed szándékodat, hogy melyik csoportos vagy személyi edzésre jöttél. Ez regisztrál Téged a mi rendszerünkben.


DE! Ettől még a forgó villa nem fog automatikusan beengedni, hiszen nem tudja, hogy csupán a mosdót jöttél meglátogatni gyorsan még masszázs előtt vagy tényleg edzésre jöttél. Ezért kérünk Titeket, hogy a forgó villa oldalán elhelyezett leolvasóhoz is érintsétek hozzá a kártyáitokat.


2. Interneten bejelentkezés (www.optime.hu) - Forgó villa - Belépés: tudniillik, hogy manapság (állítólag) Mindenki a telefonon és / vagy interneten lóg. Ám legyen úgy. Jelentkezz be előzetesen a www.optime.hu honlapon óráink egyikére, ezáltal lesz már egy érvényes jelentkezésed és tárt karokkal vár majd a forgó villa, hogy átengedjen. Ne feledd a kártyát itt is oda kell érinteni a leolvasóhoz, mert a villa sem gondolatolvasó.


Válaszd bármelyik opciót is, ha érvényes bérlettel rendelkezel, akkor többé már nem kell sorban állnod.
25 megtekintés

+36 (20) 290-1230

9027 - Győr, Nagysándor József u. 31. ETO Park, II. emelet

©2020 by dr. Varga Alexandra Proudly created with Wix.com